Künye İletişim
Facebook
İstanbul
KAPALI
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Now Tv Güncel Haberler NOW TV Kirli Sepeti Dizi Konusu Nedir, Neyi Anlatıyor? Kirli Sepeti Karakterleri Kimlerdir?

NOW TV Kirli Sepeti Dizi Konusu Nedir, Neyi Anlatıyor? Kirli Sepeti Karakterleri Kimlerdir?

NOW TV sevilen dizisi Kirli Sepeti konusu birçok kişi tarafından merak ediliyor. Peki çok izlenen Kirli Sepeti dizisi konusu nedir? işte detaylar;

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
NOW TV Kirli Sepeti Dizi Konusu Nedir, Neyi Anlatıyor? Kirli Sepeti Karakterleri Kimlerdir?

30 Kasım 2023 tarihinde NOW TV’de başlayan Kirli Sepeti kısa zamanda çok sayıda izleyicinin beğenisini kazandı. 

Başrollerini Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun’un paylaştığı dizi İstanbul’un zengin muhitlerinden birinde butik bir sitede geçiyor.

Butik sitedeki hizmetliler ve aralarındaki uçurumları konu alıyor. 

Bu dizide en çok dikkat çeken şey ise yukarıdakilerin ve aşağıdakilerin arasındaki uçurumdur. 

Aşk, sırlar, gizem ve yalanların olduğu dizi her şeye rağmen sırt sırta veren 3 kadını anlatmaktadır. 

Dizide farklı karakterlerin aralarındaki çatışmalara da sıklıkla yer verilir.Dizi bazen ağlatan bazen de güldüren sahneleriyle dikkat çekiyor. 

Pazar günleri 20:00 ‘da ekrana gelen dizi Kirli Sepeti dizisi karakterleri kimlerdir? Bu karakterlerin özellikleri neler? 

Kirli Sepeti Dizisi Karakterleri ve Özellikleri; 

1 – Ayça Bingöl (Songül)

 Ayça Bingöl kimdir? Ayça Bingöl tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu.1996 yılında Dormen Tiyatrosu’nda profesyonel oyunculuğa başladı. 2001 yılında Ali Gökmen Altuğ ile evlendi ve 2016 yılında ikiz çocukları oldu.

Kirli Sepeti Songül; yıllarca başkalarına hizmet eder ve iki çocuğunu tek başına büyütür. Uzun süre yanlarında çalıştığı aile ile aralarında derin bir bağ oluşur. Songül kendinden önce başkalarına önem vermesiyle dikkat çeker. Bu sebeple mahallede herkesin ablasıdır. 

2 – Ceren Moray (Hayriye) 

Haliç Üniversitesi Konservatuarı tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Uzun süre Pera Güzel Sanatlar ’da eğitim almıştır. İlk televizyon deneyimi Serseri Aşıklar dizisiyle gerçekleştirmiştir. 

En popüler dönemini ise Kavak Yelleri adlı dizideki rolüyle yaşamıştır. Kirli Sepeti dizisi ile yıldızı parlayan ünlü oyuncunun Hayriye rolü oldukça sevilmiştir. Peki Kirli Sepeti Hayriye kimdir? 

Kirli Sepeti Hayriye deli dolu ve enerjik tavırlarıyla dikkat çeken bir karakterdir. İyi huylu fakat bir türlü tutamadığı çenesiyle başı dertte olan Hayriye bu konuda çok fazla sorun yaşar. 

Hayatta arkadaşlarından başka kimsesi yoktur ve tek hayali birgün çalışmaya ihtiyacı kalmayacak bir hayatının olmasıdır. 

3 – Cansu Tosun ( Medine) 

Cansu Tosun Kimdir? Cansu Tosun Kayseri’den Almanya’ya göç etmiş bir ailenin çocuğudur. 

Dizi oyuncusu olan Cansu Tosun uzun yıllar Almanya’da bale eğitimi aldı. 2010 yılında oyuncu olabilmek için Türkiye’ye geldi ve burada oyunculuk hayatı başladı. 

Kirli Sepeti dizisi Medine olarak günümüzde ekranlarda seyirci ile buluşuyor. Kirli Sepeti Medine Kimdir? Medine geleneklerine bağlı bir karakterdir.

 Kız kardeşini okutabilmek için İstanbul’a gelmiştir. Murat ve Aylin’in evinde hem çalışır hem de evin küçük kızına bakıcılık yapar. 

Saf ve iyi niyetli karakteriyle her şeyi sineye çeken biridir. fakat zamanla onun bile sessiz kalamayacağı durumlar gelişir. 

4 – Serkay Tütüncü (Kahraman) 

Serkay Tütüncü kimdir? Tire İzmir doğumlu olan ünlü oyuncu Arnavut kökenlidir. 

Ege Üniversitesi mezunu Serkay 2018 yılında İnsanlık Suçu dizisi ile oyunculuk hayatına başladı. Kirli Sepeti Kahraman kimdir? 

Kirli Sepeti dizisinde başarılı bir haberciyi canlandırır. 

Meryem’in gizemli ölümünü araştırmaya başlar. Bu gizemli cinayeti araştırmak için Meryem’in eski işvereni Kenan’ın yanında şoför olarak çalışmaya başlar. Burada çalışırken İlkgül ile tanışır. 

5 – Halil İbrahim Ceyhan ( Murat) 

Halil İbrahim Ceylan kimdir? İstanbul doğumlu olan ünlü oyuncu manken, şarkıcı ve söz yazarıdır. Kanal 7 dizisi Emanet ile başarılı bir çıkış yaşayan Ceylan Kirli Sepeti dizisinde Murat rolüyle de oldukça sevildi. 

Kirli Sepeti Murat kimdir? İşine ve ailesine fazlasıyla önem veren efendi bir adamdır. İşi gereği evde çok zaman geçirmese de kızı Nil ile fazlasıyla ilgildiir. Aynı ilgiliyi eşi Aylin’e göstermediği için sürekli Aylin tarafından suçlanır.

 6 – Melisa Döngel (Aylin) 1999 doğumlu olan oyuncu Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi’nde eğitim görmüştür. Bugüne kadar birçok dizide rol alan güzel oyuncu Kirli Sepeti dizisinde Aylin Rolüyle oldukça dikkat çekmiştir.

Kirli Sepeti Aylin kimdir? Sosyal medyada influencer olan güzel bir kadın olan Aylin'in hayatta en çok önem verdiği şey dış görünüşüdür. 

Kocasından görmediği ilgiyi sosyal medyada aramaya başlayan ve annelik içgüdüsü fazla olmayan Aylin Nil ile sadece sosyal medya için ya da Murat’a koz olarak kullanacağı zaman ilgilenir. 

Murat Medine’ye özenli ve dikkatli davranırken Aylin tam tersi ikinci sınıf insan muamelesi yapar.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Narin Güran Son Dakika Haberi: Tutuklanan Kişi Sayısı 11’e Çıktı, Narin Güran’ın Babası Açıklama Yaptı!

Narin Güran Son Dakika Haberi: Tutuklanan Kişi Sayısı 11’e Çıktı, Narin Güran’ın Babası Açıklama Yaptı!