Künye İletişim
Facebook
İstanbul
KAPALI
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Now Tv Güncel Haberler Narin Güran Son Dakika Haberi: Tutuklanan Kişi Sayısı 11’e Çıktı, Narin Güran’ın Babası Açıklama Yaptı!

Narin Güran Son Dakika Haberi: Tutuklanan Kişi Sayısı 11’e Çıktı, Narin Güran’ın Babası Açıklama Yaptı!

Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle alakalı gelişme yaşandı. Buna göre Narin Güran ölümü hakkında tutuklu sayısı 11 ‘e yükseldi. İşte Narin Güran son gelişmeleri…

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Narin Güran Son Dakika Haberi: Tutuklanan Kişi Sayısı 11’e Çıktı, Narin Güran’ın Babası Açıklama Yaptı!

Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta eve dönerken kaybolan ve aradan geçen 19 günün ardından bulunan Narin Güran cinayetiyle alakalı soruşturma devam ediyor. 

Çuvala koyulmuş ve üzerine taş bağlanmış şekilde Eğertutmaz Deresi’nde bulunan Narin Güran için tutuklanan kişi sayısı arttı. 

Savcılık İfade Sonrası O Kişiyi Tutuklama Kararı Aldı! 

Olay öncesi Tavşantepe Mahallesi muhtarı Narin Güran’ın ise amcası olan Salim Güran’ın cinayette baş şüpheli olduğu biliniyor. Kaybolma sonrası arama kurtarma faaliyetlerine katılan ve oldukça soğukkanlı davranan amca Salim Güran’ın cinayeti işlediği iddia ediliyor. 

Yanında çalışan işçisinin itirafçı olmasıyla amca üzerinde iddialar arttı. Muhtarlık görevinden alınan Salim Güran'ın şimdi de farklı bir işçisinin tutuklandığı ortaya çıktı. 

14 Eylül sabah 05.00 sularında Salim Güran’ın işçisi R.A isimli şahıs tutuklandı. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından verilen karar ile tutuklu sayısı 11’e yükseldi. 

narin-guran-son-dakika-haberi-tutuklanan-kisi-sayisi-11e-cikti

Amca Salim Güran’ın Telefon Görüşmelerindeki Detay Dikkat Çekti 

Salim Güran’ın işçisi R.A savcılıkta sorgu vermek üzere gözaltına alındı. Verdiği ifadelerle ilgili bilgi bulunmuyor. Fakat ifade sonrası nöbetçi mahkeme kararıyla tutuklandığı açıklandı. R.A (15) isimli şahsın Salim Güran telefon görüşmeleri kayıtlarında yer aldığı tespit edildi. 

Dikkat çeken telefon görüşmeleri sonucunda savcılık tarafından tutuklanma kararı çıktı. İsmi geçen şahsın daha önce ifadesi alındığı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı daha sonra savcılık talebiyle tutuklandığı biliniyor. 

Amca Salim Güran ile R.A'nın Mesajlaşması Kan Dondurdu: ‘Daha Ölmemiş’ 

Cinayet şüphesi ortaya çıktığından beri Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından titizlikle soruşturma yürütülüyor. Savcılık ve emniyet işbirliğinde en son tutuklanan R.A (15) ile amca Salim Güran’ın mesajlaşmaları ortaya çıktı. 

Aralarında Kürtçe mesajlaşan ikilinin yazışmaları uzmanlar tarafından çözüldü. 21 Ağustos Narin Güran’ın kaybolduğu gün 08.33, 15.52, 18.37, 18.51, 18.52 ve 18.54 saatlerinde ikili görüştü. 

Sorgulama sırasında bu mesajlar R.A’ya sorulsa da kendisi mesajları hatırlamadığını dile getirdi. Ancak mesajların içerikleri kan donduruyor! 

Aralarında geçen konuşmada Salim Güran işçisi R.A’ya ‘O köşede bir şey düşmüş, sana ait bir şey. Yamaçta.’ diyor buna karşılık tutuklu R.A ise ‘eee’ şeklinde dönüş yapıyor. Güran daha sonra ‘Biri yerde’ diye kısa yanıt atıyor, işçisi buna karşılık ‘Tamam henüz bende değil, tamam daha ölmemiş’ diyor. 

Ayrıca tutuklu R.A köyde Salim Güran’dan başkasını tanımadığını, itirafçı ve Narin’i dereye atan Nevzat Bahtiyar’ı tanımadığını dile getirdi. 

narin-guran-son-dakika-haberi-tutuklanan-kisi-sayisi-11e-cikti

Narin’in Babası Arif Güran Serbest Bırakıldı, Açıklama Yaptı: O’nun Para Yüzünden Öldürdüğünü Düşünüyorum! 

8 Eylül’de toplam 22 şüpheli gözaltına alındı, bunlar arasında Narin’in babası Arif Güran da bulunuyordu. Sorgulamalar ve araştırmalar sonrası 12 Eylül sabahı birkaç kişi serbest bırakıldı. Adliyede işlemler bitince Arif Güran’ın da aralarında bulunduğu 4 kişi adli kontrol şartıyla olmak üzere toplam 14 kişi serbest bırakıldı. 

Narin Güran’ın babası Arif Güran cinayete ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. ‘Artık ölü bir babayım’ diyen Güran, devlete olan güvenini sık sık dile getirdi. Cinayeti çözecek olanın devlet olduğunu ve katillerin bulunacağına inandığını belirtti. 

Çocukları arasında Narin’i farklı bulan Arif Güran kızına çok değer verdiğini belirtirken olayların arkasını bırakmayacağının da altını çizdi. Açıklamalarında Narin kızımı Nevzat’ın öldürdüğünü düşünüyorum da dedi. 

Salim Güran’ın işçisi ve köylüsü Nevzat Bahtiyar’ın itirafçı olup dereye Narin’i attığı biliniyor. Baba Arif Güran da Nevzat Bahtiyar’ın para için kızımı öldürdüğünü düşünüyorum açıklamaları dikkat çekti. 

Hiçbir şey olmamış gibi yanına gelmesini ‘canilik’ olarak değerlendiren Arif Güran bu süreçte kimsenin yanına gitmediğini ve gitmeyeceğini de belirtiyor. Daha önce Nevzat Bahtiyar ile aralarında bir araba muhabbeti olduğu ve 40 bin TL’lik ödeme yapıldığını açıklayan baba, Bahtiyar’ın bunun kinini tuttuğunu düşünüyor. 

narin-guran-son-dakika-haberi-tutuklanan-kisi-sayisi-11e-cikti

Abi Enes Güran’ın Babası ve Amcası Salim Güran’ın Kavga Ettiği İddiası 

Tutuklu tutulan kişiler arasında Narin Güran’ın abisi Enes Güran da yer alıyor. Enes Güran’ın ifadesi ortaya çıktı. Babası ile amcası arasında daha önce alacak kavgası olduğuna dikkat çekti. 

Kolundaki tırnak izlerinden dolayı dikkat çeken Enes Güran, tutuklandıktan sonra gözünde morluk ve sırtında da izler tespit edildi. Sinirinden dolayı kendisini tırnakladığını, gözüne yumruk attığını belirtti. 

Sırtındaki izler için arama çalışmaları sırasında mısır koçanlarının çizdiğini açıkladı. Amcası ve babası arasında 2023 yılında alacak kavgası olduğunu da belirtmesi gündem oldu.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Naci Görür Deprem için Bu İki İlimizi Uyardı! Hakkari ve Adana 6 Şubat’ı Yaşayan İli'de Uyardı!

Naci Görür Deprem için Bu İki İlimizi Uyardı! Hakkari ve Adana 6 Şubat’ı Yaşayan İli'de Uyardı!