Künye İletişim
Facebook
İstanbul
KAPALI
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Now Tv Güncel Haberler Kızılcık Şerbeti Giray Karakterini Oynayan Kaan Taşaner Diziyle İlgili İsyan Etti!

Kızılcık Şerbeti Giray Karakterini Oynayan Kaan Taşaner Diziyle İlgili İsyan Etti!

SHOW TV’de yayınlanmaya devam eden Kızılcık Şerbeti yeni sezonuna başladı. 3.sezonuna devam eden dizideki Giray karakteri ile alakalı gelişme yaşandı. İşte detaylar…

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kızılcık Şerbeti Giray Karakterini Oynayan Kaan Taşaner Diziyle İlgili İsyan Etti!

Kızılcık Şerbeti oyuncuları arasında yer alan Kaan Taşaner, dizinin sezona başladığı gün sosyal medyada yaptığı açıklamasıyla gündem oldu! Dizinin yayına girdiği gün yeni sezon afişi belli oldu. 

Afişte geçtiğimiz sezon dahil olan yeni oyuncular bile yer alırken bazı detaylar dikkat çekti. Dizinin başından beri bulunan oyuncuların yanı sıra Ceren Karakoç, Özge Özacar ve Feyza Civelek’te afişte boy gösterdi. 

Kanalda yayına girmesine saatler kala Kızılcık Şerbeti Giray karakteri olarak bilinen Kaan Taşaner afişte bulunmamasına yönelik paylaşım yaptı. 

Instagram’da Göndermeli Paylaşımda Bulundu! 

Kaan Taşaner sosyal medya platformu olan Instagram üzerinden bir açıklamada bulundu. Yer aldığı projenin yayına girmesine sadece saatler kala gelen bu anlam yüklü paylaşım çok dikkat çekti. 

Afişte bulunmamasına yönelik paylaşım olduğu düşünülen bu gönderme sonrası oyuncunun sosyal medya hesabını silmesi de gözlerden kaçmadı. İddialara göre Kızılcık Şerbeti 3.sezon afişinde yer almaması Taşaner’i bir hayli üzmüş ve sinirlendirmiş. 

Bunun üzerine gönderme yaparak bir paylaşımda bulundu. İşte, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım… 

kizilcik-serbeti-giray-karakterini-oynayan-kaan-tasaner-diziyle-ilgili-isyan-etti

Yapım Söz Konusu Paylaşım Hakkında Yanıt Vermedi 

Sezonun yeni başlamasıyla birlikte Kızılcık Şerbeti dizisi gündemde kalmaya devam ediyor. Olaylı bir başlangıç yapan dizide oyuncu Taşaner’in açıklaması sonrası gözler yapımcılara çevrildi. 

Açıklama gelmesini bekleyen dizi izleyicileri henüz bir karşılık alamadı. Giray karakterinin hala dizide yer alacak olması ilerleyen günlerde nasıl bir reaksiyon alınacağının merak edilmesine neden oldu. 

Yapımcılar dizi hakkında ve özellikle afiş hakkında henüz sessizliğini korumaya devam ediyor. Olası bir ayrılık olur mu, Kaan Taşaner diziden çıkar mı bunu ancak ilerleyen günlerde görebileceğiz. 

kizilcik-serbeti-giray-karakterini-oynayan-kaan-tasaner-diziyle-ilgili-isyan-etti

Kızılcık Şerbeti Giray Ne Zaman Diziye Dahil Oldu? 

Söz konusu afiş paylaşımı ve açıklamalardan sonra Kızılcık Şerbeti Giray diziye hangi sezon dahil oldu soruları da yaygınlaştı. Giray karakteriyle Kaan Taşaner Kızılcık Şerbeti dizisinde ilk defa 57.bölümde ekranlara geldi. 

İzleyicilerle buluştuğu bu ilk bölüm 2.sezona denk geliyor. Yaklaşık olarak 2 sezondur dizide izleyicilerle buluşan Giray karakteri bir ilaç fabrikası sahibi olarak bulunuyor. Dizinin başrollerinden olan Doğa Korkmaz’a yakın davranması ve sevgili olmasıyla biliniyor. 

Kızılcık Şerbeti Giray Olarak Bilinen Kaan Taşaner Kimdir? 

Dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu olan Kaan Taşaner 23 Nisan 1979 yılında dünyaya geldi. Antalya’da doğan oyuncunun aslen Antalyalı olduğu biliniyor. 

2024 yılı itibarıyla 45 yaşında olan Kaan Taşaner Kızılcık Şerbeti Giray olarak karakterini canlandırmaya devam ediyor. Diziye 2.sezon katılan Taşaner’in daha önce yer aldığı sayısız proje bulunuyor. 

Eğitimine bakıldığında Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuar bölümü mezunu olduğu biliniyor. İlk oyunculuk deneyimini Karanlıkta İlk Işık Kubilay tiyatro oyunu ile elde ettiği görülüyor. 

Başlarda tiyatroda aktif olarak yer alan Kaan Taşaner daha sonra televizyon dizilerine geçiyor. Farklı kanallarda değişik sürelerde oyun oynayan oyuncunun başarılı performansı izleyiciler tarafından takdir topluyor. 

Özel hayatına bakıldığına Kaan Taaşener Seray Dura ile 2021 yılından beri birliktelik yaşıyor. Kendisinden 17 yaş küçük sevgilisi olması bazıları tarafından çok eleştirilse de oyuncu bu konuyu umursamadığını dile getiriyor. 

kizilcik-serbeti-giray-karakterini-oynayan-kaan-tasaner-diziyle-ilgili-isyan-etti

Diğer taraftan ünlü oyuncu Kaan Taşaner’in yer aldığı dizi ve filmler şu şekildedir: 

  • Büyük Buluşma 
  • Beşinci Boyut – Galip 
  • Hakkını Helal Et 
  • Kendi Okulumuza Doğru – Ozan 
  • Fatmagül’ün Suçu Ne? – Erdoğan Yaşaran 
  • Kuzey Güney – Komiser Şeref 
  • Kayıp – Kemal Özdemir 
  • Diriliş Ertuğrul – Gündoğdu Bey 
  • Rengarenk – Can 
  • Mehmetçik Kut’ül Amare – Süleyman Askeri 
  • Şahin Tepesi – Erkan Sarpkaya 
  • Uyanış: Büyük Selçuklu – Mithras 
  • Kanunsuz Topraklar – Yavuz 
  • Gecenin Ucunda – Mert Öndeş 
  • Başım Belada – Çağdaş 
  • Kızılcık Şerbeti – Giray Şifacıgil 
  • Bizi Seyreden Bulutlar – Barış 

SHOW TV Kızılcık Şerbeti 3.Sezon Ne Zaman, Hangi Gün? 

Milyonları ekranlara kitleyen yapım Kızılcık Şerbeti 3.sezon için hız kesmeden devam ediyor. 13 Eylül Cuma akşamı sezonun ilk bölümüyle izleyicilerine kavuştu. 

Dizinin yeni sezonunun başlamasıyla birlikte her hafta yeni bölümü ile ekranlara gelmesi bekleniyor. Kızılcık Şerbeti her Cuma saat 20.00 itibarıyla başlıyor. Yeni sezonun sadece senaryo olarak değil, karakter ve ilerleyiş açısından da farklılaştığı görülüyor. 

Ünlü isimler dizilerden ayrılırken yeni karakterlerin de zaman içerisinde dahil olması bekleniyor. Bomba gibi sezon finaliyle izleyicileri merakta bırakan dizinin yeni bölümlerinde entrika, olay ve kargaşanın hakim olacağı konuşuluyor.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
NOW TV Kirli Sepeti Dizi Konusu Nedir, Neyi Anlatıyor? Kirli Sepeti Karakterleri Kimlerdir?

NOW TV Kirli Sepeti Dizi Konusu Nedir, Neyi Anlatıyor? Kirli Sepeti Karakterleri Kimlerdir?