İstanbul
PARÇALI BULUTLU
27°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Now Tv Kim Kimdir? Timur Soykan Kimdir ve Nerelidir? Halk TV Sunucusu

Timur Soykan Kimdir ve Nerelidir? Halk TV Sunucusu

Timur Soykan kim ve nereli olduğu? Merak edilen Halk Tv Program Sunucusu ve başarılı gazeteci Soykan hakkında biyografisi hazırlandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Timur Soykan Kimdir ve Nerelidir? Halk TV Sunucusu

Timur Soykan 1975 yılında Kırklareli'nde doğdu. 2024 yılına göre 49 yaşındadır. Üniversite eğitimine 1992 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-TV ve Sinema Bölümü'nde başlamıştır.

Eğitimini 1998 yılında burada tamamladı. Gazetecilik mesleğine Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde adım attı. Daha sonra Radikal Gazetesi'ne geçerek dokuz yıl muhabirlik, üç yıl da editörlük yaptı.

Radikal'den ayrılmasının ardından Postacı Yayınevi'ni kurdu. Postacı Yayınevi'nde edebiyat ve siyaset üzerine çeşitli kitaplar yayınlamıştır. Türkiye'nin siyasi gündemini analiz eden bazı ünlü gazetecilerin kitaplarını Postacı Yayınevi'nde yayımladı. 

Soykan, Posta Gazetesi'nde haber müdürü olarak görev yaptı. Timur Soykan'ın güncel siyaset, öykü ve polisiye roman türlerinde yayımlanmış eserleri bulunmaktadır. 

Timur Soykan

2008 yılında Demet Bilge Ergün ile birlikte Sapan'ı yayımladı: Hrant Dink Cinayeti -Bir Güvercinin Katilleri- adlı kitabı Demet Bilge Ergün ile birlikte yayımladı. 

2009 yılında gerçek hayattan alınmış insan hikâyelerine yer verdiği Tanrı Misafiri Oteli kitabını yayımladı (Soykan, 2016: 1). Farklı şehirlerden ve mesleklerden insanların hayatın zorluklarına karşı verdikleri mücadeleyi "biyografik öykü" tarzıyla ele almıştır. 

Çocuk işçilerin verdiği mücadeleyi çarpıcı bir şekilde aktardı. 2013 yılında ilk polisiye romanı Zavallı -Gerçek Kimin Uğrunda? adlı polisiye romanı Postacı Yayınevi tarafından yayımlandı. 

Roman, bir emniyet komiserinin öldürülmesi ve katilinin aranması etrafında devlet içindeki güç mücadelelerini anlattığı politik bir gerilim romanıdır. 

2016 yılında Kırmızı Kedi Yayınevi tarafından yayımlanan Liste adlı polisiye romanında ise yine bir komiser cinayetini ele aldı.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sen Türkülerini Söyle 24. Bölüm Fragmanı ‪Yayınlandı! 2024

Sen Türkülerini Söyle 24. Bölüm Fragmanı ‪Yayınlandı! 2024