Ramazan Ayı Öncesi Muhteşem Haber! İhtiyaç Sahiplerine 837,3 Milyon Lira Yardım!

Ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelere müjde! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 837,3 milyon lira kaynak ayırdı. Yardımlar ramazan ayı öncesinde hesaplara yatırılacak. Detaylar aşağıda!

Mahinur ÖZDEMİR GÖKTAŞ

Ramazan’ın paylaşım ve dayanışma ruhunu en derinden hissedeceğimiz bu dönemde yürekleri ısıtacak bir haber geldi! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak için 8373 milyon liralık bir yardım müjdesi verdi. Bu müjdeli haberle birlikte Ramazan’ın bereketi ve paylaşım ruhu ihtiyaç sahibi ailelere de ulaşacak.

Bakan Göktaş yaptığı açıklamada kaynağın ihtiyaç sahiplerine titizlikle ulaştırılacağını vurguladı. Yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı bu özel ayda ihtiyaç sahibi hanelerin yalnız olmadıklarının altını çizdi.

İhtiyaç Sahiplerine 8373 Milyon Lira Yardım!

Ramazan ayı ve Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahiplerinin temel gıda gereksinimlerini karşılayabilmeleri için ülke genelindeki SYDV’ler aracılığıyla yardımların sürdürüldüğünü belirten Göktaş şunları söyledi:

“Ramazan’ın bereketinin ve paylaşım ruhunu en derinden hissedeceğimiz bu dönemde ihtiyaç sahibi ailelerimize destek olmak için önemli bir adım attık. Bu doğrultuda ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahibi hanelerin başta gıda olmak üzere temel ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına toplam 8373 milyon lira kaynak aktardık. Bu kaynakla birlikte ramazan ayının bereketi ihtiyaç sahibi ailelerimize de ulaşacak ve sofralarına bolluk katacaktır.”

Yardımlar Hızlı ve Etkin Bir Şekilde Ulaştırılacak

Bakan Göktaş SYDV’lere aktarılan kaynağın ihtiyaç sahibi hanelere hızlı ve etkin bir şekilde ulaştırılması için titiz bir çalışma yürütüldüğünü vurguladı. Göktaş “Yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı bu özel ayda ihtiyaç sahibi hanelerin yalnız olmadıklarını bilmelerini istiyoruz. Bu müjdeli haberle birlikte ramazan ayının bereketi ve paylaşım ruhu tüm ihtiyaç sahiplerine ulaşacaktır.” dedi.

Ramazan’da Sofralar Bereket Dolsun!

Bu müjdeli haberle birlikte Ramazan’ın bereketi ve paylaşım ruhu ihtiyaç sahibi ailelere de ulaşarak sofralarına bolluk katacak. Yardımlaşma ve dayanışmanın öneminin arttığı bu özel ayda bu haberin tüm ihtiyaç sahiplerine umut ve sevinç vermesi dileğiyle.

Exit mobile version