Gamze Pamuk Ateşli Kimdir ve Nerelidir? Halk Tv

Gamze Pamuk Ateşli'nin kim olduğu ve nereli olduğu merak edilen Halk TV'ye konuk olan Ateşli'nin hakkında biyografisi hazırlandı.

Gamze Pamuk Ateşli 1994 yılında Bursa’da dünyaya gözlerini açtı. 2024 yılına göre 30 yaşındadır. 2015 senesinde Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden dereceyle mezun oldu.

Meslek hayatına 2016 senesinde Bursa Barosu’nda serbest avukat olarak başladı. Aynı dönemde 2017 yılında Anadolu Üniversitesi Sosyoloji bölümüne başladı.

Bursa Barosu Çocuk Hakları Merkezi Başkan Yardımcılığı görevini 2016 yılında üstlenmiştir. Çocuk Hakları alanında aktif olabilmek için Çocuk Alanında Çalışan Avukatlar Ağı'na ÇAÇAV. üye oldu, projelerinde yer alıp çeşitli eğitimler verdi. 

2015 ile 2017 yılları arasında Denge ve Denetleme Ağı’n ağ sorumlusu görevini yürüttü. 

Gamze Pamuk Ateşli Biyografi

Ayrıca yerel ve ulusal basında düzenli olarak çocuk hakları üzerine köşe yazıları yazdı “Düşünce” isimli edebiyat dergisinde yazar olarak çalıştı. 

Gamze Pamuk Ateşli Siyasette de aktif olarak yer almış ve 2016 yılında CHP Osmangazi Gençlik Kolları Başkanlığı’na seçilmiş, 2018 yılında CHP 36. Olağan Kurultayı’nda Parti Meclisi üyeliğine seçilmiştir. 

Mart 2018’de CHP Genel Başkanı tarafından CHP Hukuk Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı (MYK) görevine getirildi. 

Gamze Pamuk Ateşli Kimdir?

Gamze Pamuk Ateşli Siyasi faaliyetlerinin dışında 24 Haziran 2018 Genel Seçimleri ve 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkez Avukat Örgütlenme Sorumlusu olarak görev yapmıştır. 

Aynı zamanda Balgöç üyesi ve TEGV (Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı) gönüllüsü olarak görev yapmaktadır.