Barış Alper Yılmaz Kimdir ve Nerelidir? Ne Kadar Maaş Alıyor? Ünlü Futbolcu

Ünlü Futbolcu Barış Alper Yılmaz kim ve nereli olduğu merak ediliyor. Hakkında biyografisi hazırlandı. Ne kadar maaş alıyor detayımızda.

Milli futbolcu Barış Alper Yılmaz, 23 Mayıs 2000 yılında Rize'de doğdu. 2024 yılına göre 24 yaşındadır. Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da forma giyen milli futbolcu Yılmaz, kariyeri boyunca çoğunlukla sağ kanat mevkilerinde oynamıştır.

Futbol kariyerine Rize İl Özel İdarespor altyapısında oynamaya başlayan Yılmaz, 2017 yılında Ankara Demirspor'a transfer olmuştur.

 Barış Alper Yılmaz

Üç yıl yedek olarak düzenli dakikalar aldıktan sonra bedelsiz olarak Ankara Keçiörengücü'ne transfer oldu ve daha düzenli bir futbol kariyerine başladı. 

2021-2022 sezonunun başında Galatasaray'a transfer oldu ve ilk kez Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde oynadı. 

Peki Ünlü Futbolcu Barış Alper Yılmaz Ne Kadar Kazanıyor? 2022-2023 sezonunda ilk Süper Lig şampiyonluğunu kazandı ve bir sonraki sezon çeşitli pozisyonlarda daha sık oynamaya başlarken, ilk kez UEFA Şampiyonlar Ligi'nde forma giyme şansı yakaladı. 

Barış Alper Yılmaz'ın bu sezon'da 4 milyon TL kazandığı bildirildi. Yılmaz'ın yeni maaşının 7 milyon TL'ye yükseltildiği konuşuluyor. 

24 yaşındaki genç futbolcunun önümüzdeki sezonlarda 18 milyon TL'ye kadar kazanması bekleniyor.