Netfix’e Nasıl Kayıt Olunur? Netflix Üyelik Paketleri ve Fiyatları Ne Kadar Oldu?

Netflix dünyanın her yerinden erişim sağlanan bir dijital platformdur. Binlerce program, dizi ve filme ulaşmak tek tuşla mümkün hale gelmiştir. Ülkemizde yaklaşık 200 bin kullanıcısı bulunan Netflix her geçen gün bu sayının katlandığını açıklıyor.

Netflix Hesabı Nasıl Açılır?

Netflix kaydı açmak için bazı adımları takip etmeniz gerekir. Öncelikle kaydınızı bir bilgisayar ya da android ve IOS işletim sistemi telefondan yapabilirsiniz.

  • İlk olarak resmî web sitesine giriş yapın. 30 gün ücretsiz deneme linkine tıklamalısınız. Ardından yeni bir sayfaya yönlendirileceksiniz.
  •  Karşınıza yeni açılan sayfada üyelik tipleri çıkacaktır. Burada size en uygun üyelik türünü seçmelisiniz. Ardından “Devam et” butonuna basın. Tekrar yenilenen ekranda ise e-posta bilgilerinizi ve şifrenizi girin.
  •  Son adımda ise ödeme seçeneğini belirlemelisiniz. Kredi kartı bilgilerinizi girdiğinizde 30 gün ücretsiz deneme seçeneğini seçtiğiniz için kesintiniz bir sonraki aydan başlayacaktır. Bilgilerinizi girdikten sonra üyeliği başlat seçeneğini seçin. Artık ücretsiz deneme süreniz başlamıştı

 

netfixe-nasil-kayit-olunur

 

Android Cihazda Neflix Kaydı Nasıl Yapılır?

Mobil tarayıcınızdan netflix.com/signup adresine tıklayın. E posta adresini girdikten sonra sizden şifre belirlemenizi isteyecektir.

Şifre belirledikten sonra devam et tuşuna basın. Netflix Android uygulamasını kullanan kişilere özel e-posta onayı isteyebilir. Bu durumda e-posta adresinizi kontrol edin. Spam kutusuna da mutlaka bakmanız önerilir.

E-posta kutunuzu kontrol ettiğinizde üyeliğinizi onaylayacaksınız. Burada daha sonra seçeceğiniz üyelik paketiyle kaydınızı tamamlayabilirsiniz.

Unutmayın ki planınızı istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. Bir ödeme yöntemi belirledikten ve girdikten sonra üyeliğiniz tamamlanacaktır.

netfixe-nasil-kayit-olunur

Bilgisayardan Netflix Kaydı Nasıl Yapılır? Netflix.com/signup adresine gittikten sonra bir kayıt e-postası girmeniz gerekmektedir. Bu e postayı aktif bir mail seçerseniz daha doğru olacaktır. mail kutunuzu kontrol edin gibi bir ibare ile karşılaştığınızda mutlaka e-posta adresinize giden linke tıklayıp üyelik tipinizi seçmeniz gerekir. Daha sonra bir ödeme yöntemi belirlemeniz istenecektir. Seçtiğiniz üyelik tipi her şartta sonra değişiştirilebilir. Ödeme yönteminizi girdikten sonra üyeliğiniz tamamlanır.

IOS Cihaz ile Netflix Kaydı Nasıl Olur?

Mobil tarayıcıdan netflix.com/signup adresini ziyaret ettikten sonra karşınıza çıkan e-posta ve şifre belirleme kısmını doldurun. Bu seçenekten sonra ödeme yöntemi belirleyin ve kaydınızı tamamlayın.

Netflix Üyelik Paketleri ve Fiyatları

netfixe-nasil-kayit-olunur

Netflix tüm kullanıcılarına 3 tip üyelik paketi sunar. İçeriklerine bağlı oalrak ücretlendirmeleri değişir. Bu üç paket şu şekildedir;

Temel Paket: 2024 Netflix üyelik paketleri içerisinde temel paket fiyatı 119.99 TL’dir. Tek cihazda izleme özelliği bulunur. Başka cihazda oturum açmak istediğinizde bunu gerçekleştiremezsiniz. SD video kalitesi bulunur.

Standart Paket: Aylık 176,99 TL olan standart pakette iki cihazda eş zamanlı izleme imkânı bulunuyor. Reklamsız içerik özelliği ile kullanıcıların sıklıkla tercih ettikleri paketler arasındadır. Ayrıca HD video kalitesi izlediğiniz tüm içeriklerden maksimum keyif almanızı sağlayacaktır.

Özel Paket;Aylık 229,99 TL ile dört cihazda eş zamanlı izleme keyfine ulaşabilirsiniz. Reklamsız içerik keyfi ve Ultra HD video kalitesiyle maksimum izleme keyfi sizinle.

Bana En Uygun Netflix Paket Hangisi? Hangi Netflix Paketini Seçmeliyim?

Seçeceğiniz Netflix paketi nasıl bir deneyim istediğinizle alakalıdır. Eğer tek başınıza izliyorsanız ve tek cihaz dışında kullanmayacaksanız, bütçenizde kısıtlıysa temel paket sizin için en uygundur.

En popüler olan paket ise standart pakettir. İki kişi kullanımda kişi başına düşen ödeme miktarı da azalır.

Üstelik HD izleme özelliği ile keyif alacağınız bir paket olacaktır. Kalabalık bir aile ve çeşitli ekranlardan izleyecekseniz özel paket seçmelisiniz.

Tam 4 ekranda izleme keyfi ile bu keyfi katlayabilirsiniz.

Netflix Üyeliği Nasıl İptal Edilir?

Netflix üyeliği istediğiniz zaman herhangi bir ek ücret ödemeden iptal edilebilir. Üyelik iptali anında gerçekleşir.

netfixe-nasil-kayit-olunur

Fakat ödediğiniz ay boyunca izlemeye devam edebilirsiniz. Bir sonraki fatura dönemine kadar kullanım hakkınız bulunur.

Web tarayıcısından Neflix’e giriş yapın. Sağ üstte bulunan profil sekmesine tıklayın. Ardından hesap seçeneğine gidin. “üyelik ve ödemeler” sekmesine tıkladığınızda karşınıza “üyeliği iptal et” seçeneği çıkacaktır.

İptal işlemini tamamlamak için iptal işlemini tamamla dediğinizde işleminiz tamamlanmış olacak.

Üyeliğiniz sona erdikten sonra ödeme tarihine kadar üyeliğinize ait indirdiğiniz dizi ve filmleri izleyebilir hesabınıza erişebilirsiniz.

Daha sonrasında hesabınıza erişim kısıtlanır. Tekrar üye olmak istediğiniz zaman olabilirsiniz.

Netflix Üyeliği Ödeme Yöntemleri Nelerdir?

Netflix üyeliği için her ay seçtiğiniz plana ödeme yaparsınız. Bu ödemeler ise kredi kartı, banka kartı, PayPal ve iTunes ile yapılır.

İLGİLİ HABERLER