Banvit Hisseleri Yorumu Nasıl? 2024 Güncel Banvit Hisseleri Grafiği Nasıl?

Yatırımcıların yakından takip ettiği yerel marka Banvit hisseleri ile borsada yatırımları kabul ediyor. Peki Banvit hisseleri yorumu nasıl, nereden takip edilir? İşte detaylar…

Bandırma Vitaminli Yem Sanayi ve Ticaret A.Ş yani kısaca Banvit, 1968 yılında kuruldu. Balıkesir Bandırma’da yem üreticisi olarak faaliyet gösterdi. Zaman içerisinde Türk şirket et, balık, yumurta satışına yöneldi. 

Borsaya giriş yapma kararı aldı ve ‘BANVT’ ismiyle BIST İstanbul borsasına dahil oldu. Yılların tecrübesine dayalı Türk şirket için milyonlarca yatırımcı hisse aldı. 

Yakın zamanda kurucusu vefat eden Banvit’in 2023 yılına kıyasla şirket olarak kâr elde etmesi, farklı projelere dahil olması da yatırımcılar tarafından beğeniliyor. 

Peki Banvit hisseleri yorumu nasıl, hisse grafiği güncel olarak ne durumdadır? 

Eylül Banvit Hisseleri Yorumu ve Grafik Değerleri 

BANVT ismiyle Borsa İstanbul’da yer alan hissenin, 7 Eylül saat 10.53 itibarıyla piyasa değeri 39.33B olarak gözlemleniyor. Hisse başı kâr getirisi ise ortalama 27,32 oluyor. Markanın hisse başına kârı yaklaşık 27,32’dir. 

(Veriler 7 Eylül 2024 itibarıyla elde edilmiş olup farklı bir tarihte değişiklik gösterecektir. Ayrıca yatırım tavsiyesi içermemektedir.) 

Şirketin genel kâr raporu 8 Kasım 2024’te açıklanacak. Güncel Banvit hisseleri grafiği ise şu şekildedir:

banvit-hisseleri-yorumu-nasil-banvit-hisseleri-grafigi-nasil
İLGİLİ HABERLER